Begin zelf een wijkplaats. Het is makkelijker dan u denkt!!
hier een foto
RuimteVoorDeWijk is voor iedereen die ruimten wil aanbieden of afnemen en die activiteiten wil organiseren of er aan wil deelnemen. En wie zelf in zijn eigen wijk een wijkplaats wil beginnen kan tijdens het registreren zelf uit een lijst zijn wijk uitzoeken en daar een wijkplaats voor activeren. U hoeft daartoe geen officiële instantie of welzijnsorganisatie te zijn. Iedereen die ruimten aan te bieden heeft of activiteiten organiseert kan zich registreren.
U kunt RuimteVoorDeWijk bezoeken om ruimten of activiteiten te zoeken of om de websites van de deelnemers te bekijken. Daarnaast kunt u zich aanmelden als aanbieder van ruimten, of als vrijwilliger, dan wel als medewerker van één van de aanbieders. Of u nu een wijk- of buurtcentrum beheert, een hotel uitbaat of een bed and breakfast runt, u bent welkom op RuimteVoorDeWijk.

Als er eenmaal een aantal aanbieders in een wijk zijn, dan kunnen zij een wijkplaatsbeheerder (uit hun midden) aanwijzen. De wijkplaatsbeheerder krijgt extra rechten op de wijkplaats en kan zo het geheel coördineren. Wijkplaatsbeheerder kunt u worden als u daartoe een overeenkomst met Vitha heeft afgesloten. Dat creëert een aantal samenwerkingsvoordelen. Vanaf vier aanbieders heeft dit echter voor een wijkplaats ook financiële voordelen. Zie daartoe de voorwaarden.

U kunt echter ook een private wijkplaats creëren, buiten de wijkindeling van RuimteVoorDeWijk om (en eventueel ook buiten het portal om). Dat kan handig zijn als u een grote accommodatie, een cluster van accomodaties of een landgoed exploiteert. Of mogelijk hecht u aan een sterk eigen profiel. Dan kan de opmaakstijl van RuimteVoorDeWijk geheel aan uw eigen voorkeuren en huisstijl aangepast worden! De gebruiksvoorwaarden zijn dan dezelfde als voor een wijkplaatsbeheerder.
Stappen zetten? Bel Peter Schuttevaar op 0183 665 722